Thomas Mulder

Fysiotherapeut/Manueel Therapeut

Thomas rondde zijn studie fysiotherapie af aan de Universiteit Antwerpen, waarna hij zijn specialisatie als manueel therapeut behaalde aan de Vrije Universiteit Brussel.

Zijn passie voor fysio- en manueel therapie komt voort uit de fascinatie voor het menselijk lichaam en de puzzel die klachtenbeelden vormen. Beide therapieën bieden de mogelijkheid de patiënt vanaf de intake te begeleiden naar het individuele einddoel van de therapie. Dit kan variëren van een topprestatie in de sport tot het pijnvrij hervatten van werk of dagelijkse taken.

Tijdens zijn studie en werk heeft Thomas interesse ontwikkeld voor het onderzoeken en behandelen van de schouder. Naast zijn werk als fysio en manueel therapeut houdt hij zich binnen de praktijk bezig met het ontwikkelen van revalidatieprotocollen.

Een holistische blik is voor hem als therapeut belangrijk. Niet elke klacht is immers puur fysiek.  PhysioLab, als multidisciplinaire praktijk, stimuleert deze blik. Zo poogt hij, samen met het team, een effectieve therapie samen te stellen die zo goed mogelijk aansluit bij de wensen en verwachtingen van de patiënt.

NEEM CONTACT OP MET THOMAS

Na ontvangst van het formulier neemt Thomas zo spoedig mogelijk contact met u op.


       Physiolab

    Menu