SPORTS & PERFORMANCE PSYCHOLOGY

Sporters trainen uren in de gym, op het veld en in de zaal op hun fysieke gesteldheid. Mentale training blijft nog wel eens achter, maar vraagt ten minste ook om dit type toegewijde training. Er zijn zelfs coaches die durven zeggen dat voor de top-100 van bijna iedere sport geldt dat het onderscheid tussen ‘goed’ en ‘de beste’ gemaakt wordt op het mentale vlak. Mindset, focus, motivatie, omgaan met tegenslag, omgaan met prestatieangst, woedebeheersing en omgang met je coach en team, zijn zaken waar een sporter winst kan pakken op de concurrentie, en dit alles is trainbaar!

Met een sport- en prestatiepsycholoog kom je daarbij door lastige fases in je sportcarrière heen, zoals blessures en motivatieverlies, en voorkom je in het ergste geval dat je vroegtijdig en ongegrond de handdoek in de ring gooit.

Vaak komt werken met een prestatiepsycholoog neer op slechts een paar gesprekken waarin je de kern van het probleem waar je tegenaan loopt uitdiept, om vervolgens met actieve werkvormen aan de slag te gaan die je in de praktijk kunt toepassen.

Een kennismakingsgesprek van 40 minuten is vrijblijvend. Voel je een klik, dan is een basistraject zes sessies van een uur. Dit is altijd uit te breiden met losse sessies, afhankelijk van de voortgang en de problematiek.

Loop vooral eens binnen, of bel voor een kennismakingsgesprek!

Onze mensen kunnen je helpen!

Physiolab