FYSIOTHERAPIE

Fysiotherapie richt zich op klachten en blessures van het bewegingsapparaat. Spieren, gewrichten, kapsels en banden en zenuwen vallen allemaal binnen het domein van de fysiotherapeut.
Bij PhysioLab is de fysiotherapie zo veel mogelijk wetenschappelijk onderbouwd, maar hanteren we altijd een persoonlijke aanpak. Your Goal is niet voor niets Our Mission.  Bij aanvang doen wij een grondige screening, intakegesprek en lichamelijk onderzoek en waar nodig wordt echografie ingezet als aanvullende diagnostiek.  Het behandeltraject bestaat uit manuele behandeltechnieken zoals detonisatie van spieren en mobilisatie van gewrichten  en deze kunnen worden aangevuld met dry needling voor het gewenste resultaat.
Daarnaast hebben we ook een actieve aanpak wat betekent dat wij van mening zijn dat training voor de lange termijneffecten zorgt van de behandeling en de kans op terugval verkleint.  PhysioLab beschikt over een eigen gym waar patiënten op alle niveaus kunnen worden getraind. Of het gaat om (top-) sport begeleiding en revalidatie of werk gerelateerde klachten, PhysioLab zorgt ervoor dat zijn gym op de juiste manier is uitgerust om zijn klanten optimaal te kunnen laten trainen en revalideren.
PhysioLab gelooft in een multidisciplinaire aanpak als de situatie daarom vraagt. We hebben dan ook een (internationaal) netwerk van (medisch) specialisten die we waar nodig in kunnen zetten.

Onze mensen kunnen je helpen!

PhysioLab