Charlon Pattikawa

Fysiotherapeut 

Charlon is fysiotherapeut sinds 2014. Tijdens zijn studie heeft Charlon al veel kennis en ervaring opgedaan binnen de top- en breedtesport. Zo heeft hij naast zijn stages bij SMC Fysiomed en J&C Sportrevalidatie ook stage gelopen bij verschillende jeugdteams van AZ Alkmaar. Tot 2015 is Charlon werkzaam geweest binnen J&C Sportrevalidatie en tot medio 2016 bij AZ Alkmaar waarbij hij bij de laatst genoemde mede-verantwoordelijk was voor de fitheid van de spelers van de gehele jeugdopleiding.

Sport en fysiotherapie zijn de passies van Charlon en hij ziet het werken bij PhysioLab daarom als een prachtige uitdaging om deze twee passies te combineren. Binnen zijn behandeling en revalidatie is hij tot op het bot gedreven om jou bij te staan in het behalen van jouw doel.

Bij PhysioLab is Charlon fysiotherapeut en performance trainer waarbij hij jou zowel binnen als op het veld helpt om jou weer 100% fit te krijgen. Daarnaast is Charlon betrokken bij de verzoring en fitheid van de spelers van de jeugdopleiding van FC Volendam en als performance trainer bij het eerste elftal van zaalvoetbalclub A.S.V. LEBO.

Physiolab