BASISVOEDING

De diëtist van PhysioLab is erin gespecialiseerd jou te adviseren/begeleiden over goede drink- en voedingsadviezen. Goede voeding kan jou als (top)sporter helpen om je prestaties te bevorderen. Hierbij kun je denken aan het verlagen van het vetpercentage, het verhogen van de spiermassa, maar ook het optimaliseren van het herstel bij een blessure of meer energie hebben tijdens je wedstrijd.
Als eerst wordt er gekeken naar je basisvoeding: wat eet je en wat drink je en hoeveel? De diëtist van PhysioLab leert jou om gezondere keuzes te maken die bij jouw smaak en voorkeur passen. Hierdoor kun je met relatief kleine aanpassingen je doelen bereiken
Tijdens het intakegesprek wordt jouw voedingspatroon besproken en wordt er een beeld geschetst van de huidige lifestyle. Hierbij wordt er o.a. gekeken naar de staat van jouw gezondheid, het gewicht, medicijngebruik, diëten, allergieën en sportieve inspanning. Dit wordt vervolgens geanalyseerd en leidt tot een advies wat voor jou specifiek van toepassing is.

Onze mensen kunnen je helpen!

Physiolab