Onze diensten

FYSIEK

Fysiek richt zich op de lichamelijke aspecten van jouw functioneren. Of je nu van je (pijn)klachten af wil komen, wil revalideren na een blessure of sterker wil worden in je sport. PhysioLab biedt maatwerk bij jouw doelen.

Voor de professionele sporter geldt dat PhysioLab passende begeleiding heeft in elke fase van je carrière. We helpen jouw lichaam op te bouwen tijdens de talentontwikkeling en kunnen je begeleiden tot je veteraan bent en daar voorbij om het maximale uit je carrière te halen.

Onze kennis en ervaring in de topsport passen wij toe op al onze cliënten en patiënten. Of je topsporter bent of dat je het maximale uit je kantoorbaan wil halen. Wij zetten alles in werking om jouw gezondheids- en prestatiedoelen te behalen!

 

 

FYSIOTHERAPIE

PERFORMANCE TRAINING

ECHOGRAFIE

DRY NEEDLING

VELDREVALIDATIE

VOEDING

Diëtetiek is gericht op het informeren, adviseren en coachen van mensen bij hun voeding en leefstijl.
De diëtist van PhysioLab is erin gespecialiseerd jou als (top)sporter te begeleiden naar de juiste energiebalans. Goede voeding kan jou als (top)sporter helpen om je prestaties te bevorderen. Hierbij kun je denken aan het verlagen van het vetpercentage, het verhogen van de spiermassa, maar ook het optimaliseren van het herstel bij een blessure of meer energie hebben tijdens je wedstrijd.

DIETETIEK

SPORTVOEDING & SUPPLETIE

MENTAAL

Bij Mentaal ligt de focus op het verbeteren van prestaties van individuele atleten, coaches en teams in de sport. Ook de recreatieve sporter en carrièretijger zijn op hun plaats bij een Sport- en Prestatiepsycholoog. Laat je brein je wapen zijn!

Samen met de Sport- en Prestatiepsychologen van PhysioLab train je jouw brein zodat je altijd op 90% tot 100% van je kunnen kunt presteren en niet meer afgeleid raakt door randzaken als overmatige spanning, focusverlies en frustratie. Ze kunnen jouw breincapaciteiten in kaart brengen en trainen.  Mocht je een blessure hebben dan kunnen ze je helpen het maximale te halen uit je revalidatie zodat je sneller, sterker dan ooit terugkomt.

VOETBALPSYCHOLOGIE

SPORT & PERFORMANCE PSYCHOLOGIE

PhysioLab